02/795-31-08 - zbornica vrtca | 02/795-31-00 - tajništvo šole in vrtca vrtec.podlehnik@sola-podlehnik.si

Spoštovani starši!

Po izjemnem navdušenju v minulem šolskem letu Vas ponovno vabimo na izjemno zanimivo predavanje priznanega strokovnjaka s področja vzgoje, dr. SEBASTJANA KRISTOVIČA, profesorja na Alma Mater in več drugih fakultetah, v največjem obsegu na magistrskem in visokošolskem strokovnem študijskem programu Psihosocialna pomoč. Deluje v izobraževanju, kurativi in preventivi v obliki predavanj, seminarjev in svetovanja. Njegovo predavanje nosi naslov Ali bo moj otrok postal samostojna in odgovorna oseba, kar je nadaljevanje predavanja, ki smo ga poslušali v lanskem šolskem letu.

Predavanje bo v ponedeljek, 27. 5. 2024, ob 16. uri, v avli OŠ Podlehnik.

Po predavanju bodo v Osnovni šoli Podlehnik, za učenke in učence šole, sledile redne govorilne ure, ki jih v ta namen izvajamo en teden prej – namesto 3. 6. 2024.

Dr. Sebastjan Kristovič (1977), rojen na Ptuju, je na interdisciplinarnem doktorskem študijskem programu doktoriral s področja logoterapije. Bil je predstojnik Nacionalnega inštituta za psihoterapijo in direktor Mednarodnega inštituta za psihoterapijo in uporabno psihologijo (Svetovalno-terapevtski center za družine, pare in posameznike) ter profesor na več fakultetah, v največjem obsegu na magistrskem in visokošolskem strokovnem študijskem programu Psihosocialna pomoč.

Dostopnost