02/795-31-08 - zbornica vrtca | 02/795-31-00 - tajništvo šole in vrtca vrtec.podlehnik@sola-podlehnik.si

Spoštovani starši,

sporočamo Vam izredno obvestilo okoli šolskega dne v ponedeljek, 03.02.2014, zaradi vremenskih ujm, katere pustošijo po Sloveniji.

Danes že ves dan mediji po večih kanalih obveščajo, da naj šole same preučimo ter skupaj z lokalno skupnostjo odločimo, ali bomo v naslednjih dneh izvajali vzgojno-izobraževalni proces. Vodilo nam vsem skupaj je, ali lahko varno izvajamo naš pedagoški proces ter da varno pridemo, tako otroci, kakor zaposleni, v ter iz šole in vrtca.

V večih pogovorih z gospodom županom, vsaj zaenkrat, pri nas (še) ni razloga, da bi v ponedeljek, 03.02.2014, že zaprli šolo in vrtec.

V Podlehniku so ceste bile očiščene včeraj ter danes, so posoljene in prevozne. Prav tako imamo elektriko (in s tem ogrevanje) ter po zadnjih obvestilih do tega trenutka ni nobenih težav s podrtim drevjem. Iz vsega naštetega sledi, da v tem trenutku še ni razloga za zaprtje šole. Bomo pa se o tem odločali iz dneva v dan sproti.

Res pa je, da se vreme še zmeraj spreminja in ni rečeno, da bodo cestne povezave jutri takšne, kot so danes. O varnosti prevoza otrok v ter iz šole, pa mora odločiti pogodbeno podjetje – ARRIVA.

Prav tako pa prosim Vas, spoštovani starši, da odločite ali je za Vaše/ga otrok/a/e varno, da pride/jo v šolo ali vrtec. Različni deli Občine Podlehnik so namreč zelo različno nevarni.

Šola in vrtec pa bosta v ponedeljek, 03.02.2014, vsekakor delovala. Ob morebitnih nadaljnih težavah pa Vas bomo o tem sproti, iz dneva v dan, obveščali.

S spoštovanjem,
dr. Dejan Kopold,
ravnatelj OŠ Podlehnik

Dostopnost